godt og lækkert bagværk

vi gør en dyd ud af at lave bagværk med de reneste råvarer

Bryllupskage til den store dag​

Hos Rise’s Brød i den fynske by Odense, har vi en lang tradition for at bage den flotte og lækre bryllupskage. Vi vil med glæde være leverandør af en bryllupskage til din særlige dag. Vi kan bage din uforglemmelige bryllupskage i både Odense C, Odense M og Odense S.

Fokus på både smag og æstetik når det gælder bryllupskage

Vi har tre bagerbutikker, som alle er lokaliseret i samme by. Uanset om det er det daglige brød, dessertkagen, konditorkagen eller kagen til den specielle lejlighed, for eksempel en bryllupskage, garanterer vi, at du både vil blive mæt med øjnene og munden. Vi gør nemlig en dyd ud af, at vores bagværk er lækkert, hvilket vi sikrer ved at anvende de reneste råvarer og et nøje udvalg af forskellige ingredienser.

Vi sætter kronen på værket

Vi ved hvor vigtig en rolle den perfekte bryllupskage spiller til dit bryllup. En bryllupskage emmer af tradition og kærlighed, da den er en uforglemmelig del af et bryllup, idet den samler brudeparret og gæsterne.

Det er vigtigt, at en bryllupskage er smuk, da den vil blive set af alle og da den efterfølgende vil fremgå af tonsvis af billeder. Desuden er det vigtigt, at en bryllupskage smager godt, da alle gæsterne ser frem til at smage den lækre kage

Med os som leverandør af bryllupskage kan du være sikker på, at gæsterne vil tænke tilbage på dit bryllup som en symfoni af smag og sødme.

Vi laver mere end blot din bryllupskage

Vi ved hvor meget det kræver at holde bryllup, og de efterfølgende dage vil I være trætte og udmattede efter den store dag.

I kan slippe for meget besvær ved at gøre brug af Rise’s Brød de efterfølgende dage, hvor I kan købe brød, friskbagte sandwiches, dessertkager, som eksempelvis fynsk brunsviger, og kaffe.

Kom forbi og lad os gøre din bryllupsdrøm til virkelighed

Kontakt os og lad os tage en snak om hvordan vi kan hjælpe jer med at få sat kronen på værket til jeres bryllup med den perfekte bryllupskage. Vi står altid klar til at tage en snak om, hvilken bryllupskagekage, der vil passe bedst til jeres bryllup.

Kom forbi adressen Hunderupvej 24, 5000 Odense C eller ring på 66 12 25 23 og lad os tage en snak om din bryllupskage.​​ Du kan også kontakte os på mail: mail@risesbrod.dk

KONTAKT RISES BRØD OG HØR MERE OM VORES KAGER, brød​​ og bagværk

Har du spørgsmål om vores lækre bagværk? 

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find os​

Her finder du vores butikker​

​★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet 4,1 / 5 stjerner på baggrund af mere end 21 anmeldelser på Google

Hunderupvej 24
​5000 Odense C

​​​Telefon: 66 12 25 23

Åbningstider

Hverdage​

06:00 - 17:30​

Weekender​

06:30 - 15:00​

​★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet 4,4 / 5 stjerner på baggrund af mere end 46 anmeldelser på Google

Hjallesev​ej 52
​5230 Odense M


​​​Telefon: 66 12 76 18

Åbningstider​

Hverdage​

06:30 - 17:30​

Weekender​

06:30 - 15:30​

​★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet 4,7 / 5 stjerner på baggrund af mere end 15 anmeldelser på Google

Odensevej 18A
​​5260 Odense S


​​Telefon: 66 15 23 33​​

​Åbningstider

Hverdage​

06:00 - 15:30​

Weekender​

06:00 - 15:00​